KONTAKT / CONTACT

Kontor / Office

Gusto Divino i Göteborg AB
c/o Gamla Klubbhuset
Golfbacken 4
SE-436 50 Hovås

+46 (0)31 280 760

info@gustodivino.se

Lager / Storage

Gusto Divino i Göteborg AB
c/o JF Hillebrand Logistics
Armaturvägen 4
SE-136 50 Jordbro

+46 (0)8 500 666 00

Gusto Divino,
Gamla Klubbhuset 1910

Gusto Divino tänker nytänkande och kommer arbeta på ett helt annat sätt att sälja sina produkter i framtiden! “Viner och Sprit från Italien, Frankrike, Spanien och Sverige”.

Vi importerar från Italien, Frankrike och Spanien och ger våra kunder i Sverige och Norge möjligheten till nya doft- och smakupplevelser från utmärkta viner och spritsorter.

GD har för avsikt att ändra konceptet genom att kunna sälja alla produkter till mindre restauranger till ett bra pris samt att kunna ha ett begränsat sortiment på vår hemsida för beställningssortiment till Systembolaget och senare se till att några av våra starkaste produkter kommer finnas på hyllorna i Systembolagets butiker runt i Sverige.

GD kommer även ha exklusiva produkter i sortimentet som kommer att ligga under en egen sida för presentartiklar på vår hemsida som man kan beställa till sitt närmaste systembolag.

GD hoppas ni kommer att tycka om vårt nya sortiment och beställa våra goda och prisvänliga viner och sprit i framtiden via vår hemsida www.gustodivino.se.

Bästa Hälsningar

V.D. & ägare Mats Jönsson